Wiwi Design

Mikä on Wiwi Design?

Wiwi Design on kotimainen vaatebrändi ja designstudio, jonka aatteet ja vaatteet ovat vahvasti kotimaista. Koko meidän tuotantomme suunnittelusta lähtien on Suomessa ja lupaamme, että saat aina käsityönä tehdyn laatuvaatteen. Meillä on kunnia-asia tehdä koko perheelle sopivia laadukkaita vaatteita ja asusteita ikään ja kokoon katsomatta. Laadukkuuden lisäksi on tärkeää, että mallit ovat istuvia ja mukavia päällä, ne on kivan näköisiä sekä niistä on luottovaatteeksi pitkäksi aikaa. Eettisyys on tärkeä prioriteetti ja jo kankaan tuotannon pitää läpäistä kriteerimme. Wiwi tekee vain eettisesti läpinäkyvää tuotantoa ja haluamme, että se näkyy myös asiakkaillemme.

Missä tuotteet valmistetaan?

Koko tuotantomme tapahtuu Suomessa avoimesti ja eettisesti. Meille on myönnetty KAIKKIIN tuotteisiimme Avainlippu-tunnus joka kertoo, että kaikki todella tehdään Suomessa ja teemme työpaikkoja Suomeen. Meillä on Orivedellä, Pirkanmaalla, oma pieni tehdas jossa kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä. Tehtaamme sijaitsee aivan Oriveden keskustassa suurten näyteikkunoiden alla ja kuka tahansa voi katsella työtämme tai vaikkapa piipahtaa paikanpäällä. Meille on tärkeää, että asiakas tietää mistä hänen vaatteensa tulee ja ”mitä se on syönyt”. Pyrimme myös siihen, että kankaiden ja tuotteiden hävikki on minimaalista ja siksi teemmekin pääosin vaatteet suoraan asiakkaan tilauksesta, emmekä tehtaile niitä varastoon monia, monia kappaleita. Hävikistä pienenpieni silppu käytetään esim. tyynyjen täytteenä ja yhtään isommat kappaleet käytämme uusiin vaatteisiin. Meillä ei mene mitään roskiin! Meillä on myös korjauspalvelu valmistamillemme tuotteille. Jos polveen tulee reikä, sauma repeää tai mitä vain muuta ja se on korjattavissa me teemme sen. Korjaus on ilmainen, ainoastaan kuljetuksesta tulleet kulut maksaa asiakas. Ehtona korjaukselle on, että se antaa lisäaikaa vaatteen elinkaareen eli se on kannattavaa vaatteelle. Lähetä vaatteesta kuvat ja selostus: asiakaspalvelu@wiwi.fi. Jokainen vaate käsitellään yksilönä, joku kannattaa korjata, joku ehkä ei. Tutkitaan asiaa yhdessä!

Mistä kankaat tulevat?

Kaikki käyttämämme kankaat tulevat ihan tästä läheltä; collarit ja trikoot neulotaan Längelmäellä, merinot Orivedellä, näin varmistumme laadusta ja tuotannon eettisyydestä. Kankaat on meille lähituotantoa, tehtaaltamme on 24 kilometriä collarien ja trikoiden kangastehtaalle! Merinovillat tulevat ihan kivenheiton päästä. Kankaiden alkuperä on helppo varmistaa ja sertifikaatit lupaavat, että kankaiden tuotannossa ei ole käytetty myrkkyjä jotka olisivat vahingollisia ihollemme. On myös ihanaa olla osaltaan tekemässä työpaikkoja Suomeen tukemalla kotimaista kangasteollisuutta ja sen pysyvyyttä Suomessa tulevaisuudessakin. Me Wiwillä ei suostuta hankkimaan raaka-aineitamme ulkomailta!

Kenelle vaatteet on tarkoitettu?

Meidän tuotteet suunnitellaan suomalaiseen makuun. Niissä on skandinaavista minimalismia yhdistettynä boheemiin fiilikseen. Vaatteet ovat monikäyttöisiä ja niitä voi yhdistellä kaikkia keskenään, saaden aina uusia ja uusia asukokonaisuuksia. Vaatteet ovat testattuja ja toimiviksi todettuja. Jokaista tuotettamme on ollut testaamassa useampi ihminen ja käyttökokemuksen perusteella lopulliset mallit ovat muovautuneet. Monesti suunnittelussa on ollut apuna oikeita käyttäjiä ja moni vaate onkin saanut ideansa suoraan niitä käyttäviltä. Meillä on melkein joka mallista runsaasti kokoja ja koko perhe voikin pukeutua mätsäävästi yhteen tai vaikkapa ihan samistella samanalaisilla asukokonaisuuksilla. Vaikkakin vaatteet ovat osoittautuneet varsin pitkäikäisiksi ja ne voidaan myydä/antaa seuravaalle käyttäjälle, otamme myös kaikki käytöstä poistetut Wiwin vaatteet takaisin ja käytämme ne vaikka tähän silppuun. Älä siis heitä mitään pois!

Mistä Wiwiä saa?

Wiwin vaatteita saa ainoastaan meidän nettikaupasta sekä superherkullisesta WiwiShopista joka on Orivedellä. WiwiShopissa on esillä aina ainakin melkein koko mallisto kaikissa ihanissa väreissä. Tervetuloa paikanpäälle hypistelemään ja sovittelemaan! Olemme halunneet saada ostokokemuksesta omanlaisen elämyksen ja meille onkin tärkeää, että asiakkaalle jää olo, että arvostamme häntä. Meillä on mukava, pehmoinen sohva, pientä makeaa naposteltavaa ja aina aikaa asiakkaalle. Niin WiwiShopilla, kuin nettikaupassakin, pakkaamme ostokset kauniisiin rasioihin silkkinauhoineen, ostitpa sitten isoa tai pientä. On ihanaa hemmotella itseään ja läheisiään kiireisen arjen keskellä. Tervetuloa meille!