ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€:N TILAUKSIIN!

PLUS-KOON UKK!

Pluskoon UKK! 
En löydä plus-kokoja! Missä ne on?
-Meillä ei ole erikseen plus-mallistoa, vaan kaikkia malleja saa ainakin tilauksesta koosta XS, kokoon 4XL. Mittataulukoista puuttuu vielä XS, 3XL ja 4XL -mitat mutta ne saa vaikka kysäsemällä chatissä! Nämä tulossa syksyn mallistoon joka julkaistaneen syyskuulla!
Miksi teillä ei ole kuvia plusmallien päällä?
-  Kuvat plusmallien päällä todella puuttuu tällä hetkellä. Aina ennen on ollut mutta tänä keväänä, kun tuli tuo uusi mallinukke jonka päällä pelkkä vaate kuvataan on kokoa S (vinkvink. kuvausnukkevalmistajat, halutaan isompikin nukke!) ja kävi sitten niin, että aika ja materiaalit ei riittäneet tehdä kuvauksiin myös isompia kokoja ja jouduimme valitettavasti tyytymään vain S-koon kuviin. Tähän on tulossa muutos, syksyn kuvauksiin on tulossa pluskoot! Olemme pieni, käytännössä yhden ihmisen yritys, niin kaikkea ei vaan saa heti vaikka kovasti haluaisimme näyttää teille meidän ihanat vaatteet jokaisen koon päällä! Mallit on suunniteltu siten, että ne istuu jokaiselle koolle. Kaavoitus tehdään jokaiselle koolle yksilöllisesti ottaen huomioon vartalon muuttuvat mittasuhteet.
Miten voin tilata vaikkapa 3XL-koon hupparin, kun sitä ei löydy valintalistasta josta klikataan halumansa vaate ostoskoriin?
- Ota meihin yhteyttä vaikkapa yv:llä, chatilla tai puhelimella ja kerron miten tilaus kannattaa tehdä! Pääasia, että meille tulee tieto, että olet tilaamassa näitä kokoja vaikka klikkaisit koriin M-koon paidan!
Onko teidän koot pientä-, normaalia- vai reilua mitoitusta? Jos kokoni on 48, minkäkokoisen paidan tilaan?
- Meidän koot varsinkin yläosien osalta on enemmänkin reilut. Housut on enemmän taas aika normaalia mitoitusta. Mittataulukot kannattaa vilaista ja verrata mittoja vaikka jo kaapistasi löytyvään vaatteeseen.
Meidän numerokoot vs. kirjainkoot menee näin:
32-34 XS
36-38 S
40-42 M
44-46 L
48-50 XL
52-54 XXL
56-58XXXL
60-62 4XL
Lisää kysymyksiä saa esittää vaikkapa chatin kautta tai IG:ssä/FB:ssä!
Terkuin Annica Wiwiltä