Luukku 18. Lahjakorttiextra!

18. Luukku
❄️ LAHJAKORTTIRAHAA JAOSSA ❄️
Jos vielä on joulumuistamiset hankkimatta ja lahjaideat hukassa, niin ainakin yksi lahja toimii varmasti, nimittäin Wiwi Designin lahjakortti!
Lisäämme lahjakortteihin kivasti extraa mukaan ja saat yllätettyä saajan vieläkin iloisemmin. 🥰 Ja mikäpä estää ostamasta lahjakortteja vaikka ihan itsellesikin?!
Jos ostat (vähintään) 100€:n lahjakortin, lisäämme siihen aina 30€ lisäksi! Arvo siis 130€! Vau!
Ostaessasi lahjakortteja vaikka 200€:lla laitamme siihen vielä 60€ lisää ja lahjakortista tuleekin 260€:n arvoinen jolla lahjansaaja saa valitaan mieleistään jo ihan mukavasti!
Viitsinkö edes mainita, että jos ostaa vaikkapa 300€:n arvosta, siihen tuleekin jo kivat 90€ päälle, eli lopullinen arvo on huimat 390€! Saat halutessasi kolme korttia tai koko summan yhdelle kortille, ihan valintasi mukaan! Neljällä sadalla eurolla tulee...
Meidän lahjakortit on kauniissa rasiassa ja se on kiva antaa lahjaksi. Voimme lähettää kortin suoraan saajalle kauniisti paketoituna, mukana viesti sinulta! Meiltä löytyy myös sähköinen lahjakortti jos tulee kiirus antaa lahja. Sekin kaunis antaa.
Jos haluat, että laitamme kortin suoraan saajalle tai haluat sähköisen kortin, laita meille siitä viestiä kassalla olevasta lisätietoja -kohdasta tai mailia, ig-viestiä tms.
Lahjakortti on voimassa ostopäivästään yhden vuoden, eikä sitä voi muuttaa takaisin rahaksi.
Vielä ehtii tilata myös ihan pehmeitä pakettejakin, postin mukaan 21.12. on takaraja lähettää paketit jouluksi